Home Home Home

Potrditev naročila

Pošljite potrdila, ki izgledajo čudovito kot vaša trgovina

Vaši kupci so opravili svoj nakup - to je super! Navdušili ste jih s svojimi odličnimi izdelki in neverjetnimi ponudbami. Zakaj bi jim torej pošiljali e-poštna sporočila s potrditvijo naročila, ki so videti navadna, dolgočasna in niso v skladu z blagovno znamko? Če hočete, da vaše stranke razmišljajo o vaši blagovni znamki, se prepričajte, da so vaša potrdila tako lepa kot vaša trgovina. Z Omnisendom lahko svoje e-poštno sporočilo za potrditev naročila oblikujete tako, kot vam je všeč, ohranite slog blagovne znamke in poskrbite, da si vas stranka ne samo zapomni, temveč želi znova kupovati pri vas.

Nudite svojim strankam mamljive ponudbe

Potrditve naročil imajo 70-odstotno stopnjo odpiranja, zato lahko uporabite to priložnost za spodbujanje strank, da postanejo ponavljajoči kupci. Ker lahko svoja e-poštna sporočila oblikujete po želji, lahko dodate privlačne ponudbe, kot so neverjetni popusti, brezplačna dostava ali izpostavljeni izdelki, ki se pošljejo popolnoma samodejno. Dajte svojim strankam vrednost, ki jo potrebujejo, da se vedno znova vrnejo.

Odkrijte, kako lahko povečate svojo prodajo in izboljšate blagovno znamko z uporabo naših avtomatiziranih e-poštnih potrditev naročil.

14-dnevni brezplačni preizkus. Kreditna kartica ni potrebna.