Home Home Home

Pametne funkcije, prilagojene skozi celoten proces nakupovanja stranke

ZAČNI BREZPLAČNI PREIZKUS

14-dnevni brezplačni preizkus. Kreditna kartica ni potrebna.

Visitor

Visitor

Subscriber

Subscriber

Shopper

Shopper

Buyer

Buyer

Repeat buyer

Repeat buyer

Vključitev novih obiskovalcev v vašo spletno trgovino je pomembna, vendar je še posebej ključna njihova pretvorba v kupce. Vemo – vzpostavitev smiselnih povezav skozi celoten proces nakupovanja stranke je izziv. Tukaj nastopi Omnisend. Od prvega obiska vaše trgovine, do tega, da jih osvojite nazaj, ko se zdi, da so na vas že pozabili – uporabite široko paleto funkcij, da boste lahko začeli graditi dolgotrajne odnose s svojimi strankami že v nekaj sekundah.

Spremenite svoje obiskovalce v naročnike

Odnos s strankami se začne takoj, ko obiščejo vašo spletno trgovino, zato jih bodite pripravljeni pozdraviti. Uporabite naše močne in fleksibilne obrazce za prijavo, da jih boste bolje spoznali že od prvega trenutka. Prosite jih za lokacijo, spol ali datum rojstva v zameno za posebne ponudbe in uporabite te dragocene informacije, za personalizacijo svojih sporočil.

Pretvorite svoje naročnike v kupce

Prvi vtisi so pomembni, vendar je angažiranje vaših naročnikov še pomembnejše. Vsi so naveličani neželenih in dolgočasnih e-novic, ki ne prinašajo nobene vrednosti. S podjetjem Omnisend lahko svoje stranke vključite na veliko bolj privlačen način. Dodajte edinstvene kode za popuste in spodbujajte klike z ugodnostmi, kot je ''darilni paket'' in v trenutku aktivirajte svoje naročnike.

Aktivirajte svoje kupce

Vedenjske navade vaših strank so različne in se spreminjajo – prav tako bi se morale tudi vaše. Oglejte si, kaj počnejo in se avtomatsko odzovite na njihova dejanja z ustreznimi in pravočasnimi e-poštnimi ali SMS sporočili. Drugi to imenujejo avtomatizacija trženja, mi mislimo, da je to le temeljna odzivnost na potrebe vaših strank. Ne glede na to ali jih opomnete na opuščene izdelke v njihovi polni nakupovalni košarici, ali jim pošljete račun po opravljenem nakupu, bodite tam za sleherno stranko prek kanala, ki ji ustreza.

Motivirajte svoje stalne stranke

Prvi nakup je začetek pristnega odnosa z vašimi strankami. Negujte svoje stranke in jim nudite več, ter tako izboljšajte medsebojne odnose. Avtomatizirajte pošiljanje e-poštnih ali SMS sporočil po oddanem naročilu ali za ponovno aktivacijo in svojim strankam zagotovite več razlogov, da ostanejo pri vas. Bodite pravočasni in aktivni, da bodo vaše stranke vedele, da so cenjene.

Začnite komunicirati s svojimi strankami. Povežite svojo spletno trgovino danes.

Omnisend deluje s katerokoli platformo za namen e-poslovanja.

Ste se pripravljeni povezati s svojimi strankami skozi celoten proces njihovega nakupovanja?

14-dnevni brezplačni preizkus. Kreditna kartica ni potrebna.