Home Home Home

Priporočanje podobnih produktov

Samodejno dodajte priporočene produkte

S pomočjo Omnisendovega novega vsebnika priporočenih produktov, vam lahko naša platforma v e-poštno oglaševalsko akcijo samodejno vstavi vaše najbolj prodajane ali nove izdelke. Na ta način lahko poskrbite, da bodo vaši naročniki videli, kateri so vaši najbolj priljubljeni ali najnovejši predmeti in lahko tako ostanejo na tekočem z vašo blagovno znamko.

Kombinirajte priporočene produkte za boljše rezultate

Z našim urejevalnikom vsebin lahko združite zmožnosti priporočanja podobnih produktov z drugimi elementi, da povečate svoje rezultate. Skupaj s svojimi najbolje prodajanimi izdelki lahko uporabite interaktiven darilni paket, hitro srečko ali kupon za popuste, in na ta način svoje naročnike vodite k uporabi njihovih popustov in drugih ponudb. Tako lahko izboljšate učinkovitost vsakega elementa in izboljšate rezultate za svoje oglaševalske akcije.

Povečajte število enkratnih ali ponavljajočih nakupov

Ko v oglaševalske akcije dodate priporočila za nove ali najbolje prodajane izdelke, nudite svojim naročnikom priložnost prvega nakupa ponujenih izdelkov. Ali pa s prikazovanjem vaših najboljših ali najnovejših kolekcij izdelkov stranke prepričate v ponoven nakup. Še bolje pa je, da lahko vidite, kateri priporočeni izdelki so se najbolje odrezali in jih vstavite v promocijska ali redna e-poštna sporočila.

Odkrijte kako lahko povečate vašo prodajo s samodejno priporočenimi izdelki.

14-dnevni brezplačni preizkus. Kreditna kartica ni potrebna.