Home Home Home

Pristajalne spletne strani

Ustvarite ločene pristajalne strani za vsako oglaševalsko kampanjo

Najverjetneje imate nekaj aktivnih oglasov na socialnih medijih in iskanju. Namesto da jih pošljete na eno od vaših produktnih strani, lahko nastavite oglase tako, da vsaka ločena oglaševalska akcija vodi do ločene pristajalne strani. Na teh pristajalnih straneh se prepričajte, da so besedila, slike in celo barve v skladu z vašimi oglasi. Na ta način obiskovalci dobijo tekočo, poenostavljeno izkušnjo, ki jih motivira, da se prijavijo ali opravijo nakup.

Prilagodite svoje pristajalne spletne strani z lahkoto

Omnisend vam olajša uporabo pristajalnih strani. Ostanete lahko pri privzetem besedilu z velikim številom konverzij ali preprosto dodate svoje. Spremenite lahko tudi temo, vrsto informacij, ki jih želite prikazati in celo uredite informacije, ki so prikazane na Facebooku, ko delite stran.

Pošljite svoje obiskovalce na ciljno stran

Pri oglaševalskih akcijah z velikim številom konverzij morate pogosto poskrbeti, da vaši obiskovalci pridobijo samo informacije, ki jih potrebujejo. V večini vsebuje vaša domača stran ali spletna trgovina preveč informacij. Namesto tega jih lahko pošljete na pristajalno stran, z enim osredotočenim sporočilom. Omnisendova pristajalna stran vam olajša postavitev osredotočene pristajalne spletne strani, tako da lahko optimizirate svoje konverzije.

Odkrijte kako lahko začnete uporabljati pristajalne spletne strani za povečevanje naročnin iz targetiranih kampanj.

14-dnevni brezplačni preizkus. Kreditna kartica ni potrebna.